013Tilburg Maatschappij – Twan Hendriks, de man achter het initiatief van het Parkinson Grasveld, heeft er een sponsor bij om zijn organisatie nog beter en ferventer onder de aandacht te brengen van een groot publiek. Bas van Tilburg, eigenaar van het gelijknamige Doe-het-zelfbedrijf CVT op het Annapleintje in Tilburg kent met het uit 1937 opgebouwde bedrijf een rijke historie, is in de wijde omgeving een vertrouwde naam en, in tegenstelling tot enkele jaren geleden, het nog enige resterende Doe-het-Zelf bedrijf. In het bedrijf, eveneens gecertificeerd beveiligingsspecialist,  vind je nog ijzerwaren per stuk, elektrische en handgereedschappen, hang- en sluitwerk, verf, lijmen en kitten, deuren etc., maar kun je ook hout en plaatmateriaal van verstekkanten laten voorzien.

Twan komt al jaren bij het bedrijf en verbouwde zijn huis met materiaal van dit bedrijf. Nadat Twan zijn presentatievideo over zijn Parkinsongrasveld liet zien, en zijn plannen onthulde voor zowel het kunstproject als het Parkinsongala, raakte Bas onder de indruk en doneerde 7 houten zuilen waarop 19 grasfiguren worden geplaatst en die vervolgens op diverse sociaal controleerbare openbare ruimtes in Tilburg worden neergezet c.q. tentoongesteld. De zuilen worden voorzien van een flyerbakje met informatie over het Parkinson-project, hopende dat dit weer nieuwe deelnemers oplevert.

Wilt u meer informatie? Raadpleeg dan Twan Hendriks, tel: 06-12282793 Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en/of website www.kunstwan.nl