Sidebar

08
do, dec

Politiek & Maatschappij
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

013Hilvarenbeek – Politiek/maatschappij - Op 18 december vindt de installatie plaats van de nieuwe burgemeester Maarten van de Donk van de gemeente Hilvarenbeek. De nieuwe burgemeester wordt op die dag geïnstalleerd door de Commissaris van de Koning, de heer Wim van de Donk. (De namen kloppen; toevallig hebben beide heren dezelfde achternaam, maar zijn geen familie oid). 

Na de installatie kunnen alle inwoners van Hilvarenbeek persoonlijk kennis komen maken met de nieuwe burgemeester. Om een mogelijke stormloop te mijden, verzoekt de gemeente eenieder die van deze gelegenheid gebruik wil maken, zich hiervoor aan te melden via de website van cultureel centrum Elckerlyc  www.elckerlyc.nuVoor meer informatie kunt u zich natuurlijk ook wenden tot Cultureel Centrum Elckerlyc, Achter ’t Raadhuis 2, 5081 BA  Hilvarenbeek

Maarten van de Donk (49) is de opvolger van Ryan Palmen, die jl april, na een periode van negen jaar, om zijn werkzaamheden voort te zetten in de gemeente Horst aan de Maas. Sinds april en dus tot december treedt Harrie Nuijten op als waarnemend burgemeester in Hilvarenbeek. Op 18 december zal hij de ambtsketen overdragen.

Van 1998 tot 2006 was Maarten van de Dongen wethouder van Rotterdam-Noord. Maarten van de Donk was als raadslid en fractievoorzitter voor de VVD van 2010 tot 2017 actief in Rotterdam. Vanwege zijn drukke baan bij Radar, het adviesbureau voor sociale vraagstukken waar hij was gespecialiseerd in de thema’s jeugd en radicalisering, stopte hij in 2017 als raadslid. Politiek en alles wat daarmee te maken heeft, zit in iemands bloed en dus ook bij Van de Donk, binnenkort burgemeester van Hilvarenbeek.

Vitamines & Supplementen

Beheerders gezocht banner