Sidebar

07
wo, dec

Economie & Duurzaamheid & Educatie
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

013 Tilburg Duurzaamheid - Onze AfvalHelden van het Brabants Afval Team (BAT) werken dagelijks hard om de stad schoon te houden. Daarom zetten wij ze deze week (7 t/m 13 maart) in het zonnetje. Helden met een hoofdletter H, want dat zijn ze.

De Week van de AfvalHelden is een initiatief van de Nederlandse Vereniging van Reinigingsdiensten (NVRD), de Vereniging Afvalbedrijven en het O&O Fonds GEO (Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor de sector Grondstoffen, Energie en Omgeving). Ze organiseren deze week omdat ze vinden dat iedereen die zich dagelijks inzet in de gehele afvalketen waardering verdient. De chauffeur die zich met een inzamelvoertuig een weg door een drukke stad weet te banen. De verwerker die het afval veilig en milieuhygiënisch omzet in nieuwe grondstoffen en energie. De belader die zorgt dat iedere afvalstroom op de juiste manier in de wagen belandt. En met hen nog vele anderen. Hoe zou Nederland er zonder hen uit zien?

Doe jij ook mee?

Wil jij jouw AfvalHeld een complimentje geven? Download en print dan de onderstaande complimentenkaart, vul die in en hang de kaart aan de container*, maak een foto van jouw compliment en e-mail dat naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of plaats ‘m op social media met #AfvalHelden.

Download en print de complimentenkaart(PDF, 21,4 KB)

Kleurplaat

Wil jij jouw AfvalHeld een leuke, kleurrijke verrassing geven op zijn/haar route? Download, print en kleur de kleurplaat dan op je allermooist in en hang deze voor het raam of maak een foto en e-mail deze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Veel kleurplezier.

Download de kleurplaat en kleur hem in(PDF, 2,1 MB)

* Zorg ervoor dat wanneer je de complimentenkaart aan de container hangt, dat die goed vast zit en niet weg kan waaien. Stop 'm bijvoorbeeld in een boterhamzakje en knoop dat vast aan de container

Vitamines & Supplementen

Beheerders gezocht banner