Sidebar

25
ma, jan

Economie & Duurzaamheid & Educatie
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

013Tilburg/Breda Economie/duurzaamheid - Boodschappendienst Boerschappen gaat vanaf 1 oktober landelijk bezorgen. Het bedrijf werkt daarvoor samen bezorgbedrijf Reviva en 100 kleinschalige boeren, die dagelijks verse producten leveren. Boerschappen is een snelgroeiend bedrijf dat in 2014 is opgericht door Stéphanie Vellekoop en Stijn Markusse uit onvrede over het voedselaanbod in de supermarkt. Het kreeg landelijke bekendheid door reddingsacties van 'onverkoopbare' pruimen, peren en appels.

Boerschappen is een Brabants bedrijf, dat 6 dagen per week bij tientallen boeren komt om verse producten op te halen. Met deze producten worden  boodschappenboxen in verschillende varianten gemaakt, variërend van vegan en vegetarisch, tot vlees- en visboxen. De meest bestelde box is de Complete Box met groenten, vlees, vis, fruit en zuivel. Elke week worden verrassende recepten toegevoegd zodat klanten volledig met het seizoen kunnen meekoken.

Authentiek en ambachtelijk
Uit het trendrapport 2020 van Inretail blijkt dat Nederlandse consumenten behoefte hebben aan authenticiteit, ambacht en persoonlijk contact als het aankomt op voedsel. En precies dat is wat Boerschappen wekelijks biedt. Het landelijke netwerk wordt in samenwerking met bezorgbedrijf Reviva uit Den Bosch uitgerold, die vooral kleine pakketjes door Nederland bezorgt.

Over Boerschappen
Boerschappen is in 2014 opgericht, en heeft sinds die tijd een grote groei doorgemaakt; er werken inmiddels 30 mensen en is er een fysieke winkel opgericht. Boerschappen verzorgt zelf de volledige logistiek en fulfillment op haar locatie in Breda. Bovendien levert Boerschappen als groothandel aan horeca, bedrijfsleven, zorginstellingen en gemeenten. Eind 2019 wordt een complete app met veel meer bestelfuncties opgeleverd, zodat klanten nog makkelijker direct bij de boer kunnen bestellen.
Wilt u meer informatie over het bedrijf en de diensten die men aanbiedt, bel dan met Stijn Markusse (0646113825) of email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vitamines & Supplementen