Sidebar

08
do, dec

Economie & Duurzaamheid & Educatie
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

013 Tilburg Economie & Duurzaamheid – De winkels in Tilburg zijn weliswaar open, maar de norm is nog steeds om zoveel mogelijk thuis te blijven. Dat is natuurlijk een strop voor de winkeliers die de koppen bij elkaar hebben gestoken om te zien wat men toch kan ondernemen om nog een beetje omzet te draaien. Grote publieksstromen ontvangen in de binnenstad is immers uit den boze.

Ondernemersfonds Binnenstad Tilburg  start daarom op 1 november een pilot voor een gezamenlijke (en gratis) bezorgservice voor winkeliers in de binnenstad. In eerste instantie is het voor ongeveer 25 winkels mogelijk om zich op bij bezorgservice aan te sluiten, maar later kan dit veel verder worden uitgebreid en wil men wellicht een complete bezorgservice vanuit de binnenstad kunnen aanbieden aan de Tilburgse consument. Op deze manier kunnen bewoners van Tilburg producten bestellen van de aangesloten winkels  en die worden nog dezelfde dag gratis door de fietskoeriers van Tour de Ville thuis bezorgd.


Binnenstad bezorgt bij je thuis

In deze tijd van toenemende onzekerheid vanwege al de corona-ellende wordt het zaak om lokale winkeliers te behoeden voor sluiting. Publiek in de binnenstad is aanmerkelijk kleiner dan anders en dat is voor veel winkeliers een enorme strop. Daar moest dus iets op gevonden worden. Diverse samenwerkende organisaties, waaronder Ondernemersfonds Binnenstad Tilburg, staken de koppen bijeen en besloten om per 1 november te starten met een bezorgservice die in ieder geval tot het einde van dit jaar duurt. Misschien dat een en ander eind december verder wordt uitgebreid, maar eerst maar eens afwachten wat de corona tegen die tijd allemaal doet of hopelijk misschien wel niét meer doet.

Iedere Tilburger kan dus nu vanuit de eigen veilige omgeving bij winkels in het centrum van Tilburg blijven shoppen. Een hele leuke bijkomstigheid is dat gedurende deze periode de bezorging kosteloos is voor de ondernemer en voor de consument.


Same-day-delivery in Tilburg

Tour de Ville neemt de verantwoordelijkheid op zich om middels duurzame koerier- en postdiensten de producten af te leveren bij de consument. In de stad zelf inclusief Reeshof, staat men garant voor een same-day-delivery. Bestellingen verlopen via de winkels zelf mbv websites, whatsapp, telefoon , facebook en wat dies meer zij. Via deze website wordt het complete aanbod van deelnemende zaken inclusief bestelmogelijkheid gecommuniceerd.


Cadeautjes voor de feestdagen inslaan

Sint- en kerstcadeautjes op tijd i huis zonder daar zelf uitgebreid voor op pad te moeten gaan hetgeen bijvoorbeeld vanwege gezondheidsklachten niet kan? Heerlijk toch als dat alles kan worden thuisbezorgd! Wat wil je nou nog meer! Ideaal voor de consument, voor de winkeliers en natuurlijk voor de binnenstad zelf.

Meer informatie

Ben jij een ondernemer, wil je meer informatie of wil jij je aansluiten bij de bezorgservice? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vitamines & Supplementen

Beheerders gezocht banner