Sidebar

20
wo, jan

013 Tilburg Economie & Duurzaamheid – Als je al horecaondernemer je deuren moet sluiten vanwege alle ellendige coronamaatregelen, dan kun je twee dingen doen: a. de deuren dichthouden tot corona verleden tijd is of b. je creativiteit gebruiken en je zaak tijdelijk ombouwen tot een winkel waar wèl publiek in mag komen.

Lees meer: Bruin Kafee wordt tijdelijke kerstwinkel

013 Economie - Bij een sim only abonnement krijg je enkel een losse simkaart, zonder mobiele telefoon. Een sim only is ideaal als je nog niet toe bent aan een nieuwe telefoon of als je al een telefoon hebt maar nog geen abonnement. Mocht je wél een nieuwe telefoon willen, dan is het alsnog geen gek idee om een sim only aan te vragen.

Lees meer: Een sim only abonnement afsluiten

013 Tilburg Economie & Duurzaamheid – De winkels in Tilburg zijn weliswaar open, maar de norm is nog steeds om zoveel mogelijk thuis te blijven. Dat is natuurlijk een strop voor de winkeliers die de koppen bij elkaar hebben gestoken om te zien wat men toch kan ondernemen om nog een beetje omzet te draaien. Grote publieksstromen ontvangen in de binnenstad is immers uit den boze.

Lees meer: Gratis bezorgservice door winkeliers binnenstad Tilburg

013 Tilburg Economie Educatie - Demografische veranderingen (vergrijzing, stijgende levensverwachting) vormen een serieuze uitdaging voor ouder wordende werknemers en hun werkgevers. Het is zaak om succesvol ouder worden op het werk te faciliteren, zelfregulering en job crafting te stimuleren en verder onderzoek te doen naar HR praktijken die dit bewerkstelligen.

Lees meer: Zelfregulering en job crafting waardevol voor oudere werknemers

Meer artikelen...

Vitamines & Supplementen