Sidebar

19
zo, sept

 013 Tilburg en omgeving Wetenschap & Techniek – Van 31 mei t/m 5 juni vindt in Midden Brabant de ‘Dutch Technology Week’ plaats. Iedereen kan hier kennismaken met de vele interessante facetten van techniek en technologie. Zowel bedrijven als diverse opleidingen laten zien wat zij in het kader van deze discipline allemaal bereikt hebben. Een boeiende week dus die je als geïnteresseerde techneut niet aan je voorbij mag laten gaan. Vanwege alle corona-ellende is en deel van de Dutch Technology Week online, maar uiteraard en ongetwijfeld even boeiend.

Lees meer: Dutch Technology Week Midden Brabant

013 Tilburg Onderwijs - Het TextielMuseum heeft talentontwikkeling hoog in het vaandel staan. We werken dan ook structureel samen met studenten van de Design Academy Eindhoven, die tijdens hun minor Reframing Textiles in het TextielLab van het museum komen werken. De resultaten van de minor 2020-2021 worden in het museum op het Panoramadeck gepresenteerd.

Lees meer: Textielmuseum en talent

013 Tilburg Economie & Duurzaamheid – Als je al horecaondernemer je deuren moet sluiten vanwege alle ellendige coronamaatregelen, dan kun je twee dingen doen: a. de deuren dichthouden tot corona verleden tijd is of b. je creativiteit gebruiken en je zaak tijdelijk ombouwen tot een winkel waar wèl publiek in mag komen.

Lees meer: Bruin Kafee wordt tijdelijke kerstwinkel

013 Tilburg Economie & Duurzaamheid – De winkels in Tilburg zijn weliswaar open, maar de norm is nog steeds om zoveel mogelijk thuis te blijven. Dat is natuurlijk een strop voor de winkeliers die de koppen bij elkaar hebben gestoken om te zien wat men toch kan ondernemen om nog een beetje omzet te draaien. Grote publieksstromen ontvangen in de binnenstad is immers uit den boze.

Lees meer: Gratis bezorgservice door winkeliers binnenstad Tilburg

Meer artikelen...

Vitamines & Supplementen