Sidebar

04
di, okt

Cultuur & Uitgaan
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

013 Tilburg Evenementen - Alle Tilburgse carnavalvierders hebben hun grootse jaarlijkse feest al anderhalf jaar moeten missen en dat gaat hen niet in hun koude carnavalskledij zitten. De lokale horecaondernemers van Café de Baret, Studio en Live Tilburg kwamen daarom op het idee  om een echt zomercarnaval van 9 tot 11 juli a.s. te organiseren en dat is bij iedereen in goede aarde gevallen.

Hossend door de binnenstad, alle terrassen weer open, een hopelijk lekker zonnetje erbij en het feest kan nog wel eens unieker en grootser worden dan normaalgesproken in de koude februarimaand. Iedereen staat te popelen van enthousiasme.

Er is gekozen voor 9 tot 11 juli, een week voorafgaand aan de jaarlijkse Tilburgse kermis die wellicht dit jaar óók weer gewoon door kan gaan. Dat is ook wel makkelijk omdat ondernemers maar één keer hoeven te investeren in de opstelling van podia en andere noodzakelijke voorzieningen. Twee weekend achtereen feest dus; wat wil je nog meer!

De initiatiefnemers zijn ook blij met de opstelling van de gemeente die hen al heeft laten weten dat, als de coronamaatregelen het toelaten, iedereen helemaal los mag gaan met een echt zomercarnaval.”

Meer informatie
Blijf vooral goed op de hoogte rondom van de ontwikkelingen rondom het evenement en bekijk regelmatig Facebook en Instagram om vooral niets te missen van dit spektakel.

Vitamines & Supplementen

Beheerders gezocht banner