Sidebar

07
wo, dec

Cultuur & Uitgaan
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

NLMagazine Tilburg Kunst & Cultuur – Hieronder de YouTube-opname van het interview van Twan Hendriks met Omroep Tilburg. Beeldend kunstenaar Twan Hendriks is al lang actief in de kunstscene van Tilburg. In 2014 kreeg hij de diagnose Parkinson, maar dat weerhoudt hem niet van zijn passie voor kunst. Hij richtte ‘Stichting Parki’ op om met kunst en cultuur geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte van Parkinson.

Als er íemand is die gedurende zijn strijd tegen deze ziekte toch positief blijft en alles in het werk stelt om middels onderzoek deze vreselijke ziekte een halt te kunnen toeroepen, dan is dat wel Twan Hendriks. Iedereen die zich geroepen voelt om de Stichting Parki financieel te ondersteunen, is dan ook van harte welkom. 
Omroep Tilburg bezocht Twan in zijn atelier en maakte een opname van hem op zijn boeiende werkplek. Op duidelijke en betrokken wijze verwoordt Twan wat de ziekte van Parkinson voor hem persoonlijk betekent en hoe dat zijn leven beïnvloedt. Bekijk dus de onderstaande video. 

https://fb.watch/4Bl9Cfn-Sd 

Wilt u meer weten over de door Twan opgerichte Stichting Parki, ga dan naar www.stichtingparki.com

Vitamines & Supplementen

Beheerders gezocht banner