Sidebar

20
wo, jan

Cultuur & Uitgaan
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Horecaondernemers en nootpakket
Speciaalbieren, bordspellen, muzikale noot en meer

013 Tilburg Cultuur & Uitgaan – Een nootpakket, dat is weer eens een keer iets heel anders. Het idee komt Björn Jansen van Slagroom Eten & Drinken dat nu wordt geïnitieerd door horecaondernemers op het Piusplein die wel ‘brood zagen’ in een nootpakket dat voor vele mensen een oplossing is in deze kwalijke corona-ellende. Toch weer wat gezelligs, misschien dan wel op je eigen bank thuis, maar toch… het gevoel dat je een beetje ‘uit’ bent, is er toch! “Toen we om 22:00 uur moesten sluiten, zagen we dat mensen naar de supermarkt gingen om snel biertjes in te slaan. Daar willen we op anticiperen”, aldus Björn Jansen.

Björn contact met Ollie’s in de Tuinstraat. Daar werden in no-time maar liefst 100 nootpakketten samengesteld met heerlijke proefdingetjes als notensalami van De Walhoeve, notenkaas en twee bordspelen: Noten, kaas en eieren & mens erger je noot. De pionnen van het laatstgenoemde bordspel zijn m&m’s. Uiteraard de gele editie met nootjes erin. De nootpakketten kun je naar eigen smaak aanvullen met het bierassortiment van de kroeg. Ook krijg je een QR-code die je kunt scannen om op de playlist van de horecazaken aan het Piusplein terecht te komen. Een muzikale noot dus.

“De eerste 100 vlogen de deur uit. Ze werden afgelopen woensdag in alle haast nog even verkocht aan de gasten op het terras en de mensen die, misschien voorlopig wel voor de laatste keer, nog een hapje kwamen eten of nog even kamen borrelen.” Maar de verkoop gaat hard en dus laten de horeca-ondernemers op het Piusplein nootpakketten bij maken. Ideaal natuurlijk om al die coronashit even te vergeten.

 

Bestel je nootpakket
Je kunt een nootpakket aanschaffen bij de volgende horecazaken aan het Piusplein:

Gastrobar RIX

Slagroom Eten & Drinken

Café Bolle

Café Brandpunt

’t Taphuys


Een nootpakket – bestaande uit de bordspelen, notenworst, notenkaas en m&m’s – kost €12,50.
Je kunt ze naar eigen smaak aanvullen met de bieren van je favoriete horecazaak.
In de praktijk kies je dus van de bierkaart van je favoriete zaak wat biertjes uit en daarvoor betaal je natuurlijk wat extra bovenop je nootpakket.

“Op deze manier willen we ook onze drankvoorraden opmaken. En uiteraard de mensen thuis het Piusplein gevoel meegeven tijdens deze nieuwe lockdown.”


Wil je een nootpakket bestellen? Stuur een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Vitamines & Supplementen