Sidebar

20
wo, jan

Cultuur & Uitgaan
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

013 Tilburg Evenementen – In het laatste weekend van  kunnen de kids nog genieten van een leuk uitstapje. Woezel en Pip komen voor drie kindershows naar Tilburg. Ze treden op zaterdag 29 augustus op bij Auberge du Bonheur.

De show
Tijdens de 30 minuten durende show zingen Woezel en Pip de leukste liedjes als ze samen spelen. In deze liedjesshow van Woezel & Pip is het bot van Woezel plots verdwenen. Tijdens hun zoektocht beleven de hondjes de leukste avonturen; van de grootste pret op vakantie tot een verkleedpartijtje als koning en prinses. Ook komen Woezel & Pip hun beste vriendjes Buurpoes en Molletje tegen. Samen zingen ze de vrolijkste liedjes over vriendschap, samen spelen én over de Sloddervos.

Meet & greet
Na afloop is er een uitgebreide Meet & Greet van Woezel & Pip met de kinderen. Er kunnen foto’s worden gemaakt en natuurlijk mag er worden geknuffeld met de hondjes.

Meer informatie
De show is geschikt voor kinderen vanaf twee jaar. Vooraan het podium is er ruimte voor de allerkleinste kindjes en per 2 kinderen is er 1 volwassene toegestaan. Daarachter is er voldoende ruimte voor de overige ouders, verzorgers en opa’s en oma’s. De voorstelling wordt gehouden in een sfeervolle setting onder de bedouin stretchtent. Kaarten kosten €17,50. 

De show wirden gehouden op:

  • Zaterdag 29 augustus 09:30 – 11:00 uur
  • Zaterdag 29 augustus 12:30 – 14:00 uur
  • Zaterdag 29 augustus 15:45 – 17:15 uur

 

Vitamines & Supplementen