Sidebar

04
di, okt

In Poppodium Tilburg - 013 Tilburg Evenemenmten - Zing je graag onder de douche? Op vrijdag 16 september kun je nu ook je zangkunsten laten horen bij Poppodium 013. Bij de Tante Joke Karaoke Show zing je foute hits, wereldberoemde medleys en intieme solo’s.

Lees meer: Tante Joke Karaoke

013 Tilburg – Kunst & Cultuur - Zondag 11 september is het weer Open Monumentendag in het TextielMuseum! We vieren dit met gratis entree en activiteiten voor jong en oud binnen het thema duurzaamheid. We nemen je deze dag graag mee op duurzame ontdekkingstocht door ons museum, aan de hand van een groene route.

Lees meer: Open Monumentendag Textielmuseum, gratis entree

013 Tilburg Kunst & Cultuur - Ter gelegenheid van ‘Kleurstof’ heeft het TextielMuseum een Verfplantentuin aangelegd in samenwerking met buurtbewoners, tuinontwerper Maaike Bertens en kunstenaar Nan Groot Antink. De Verfplantentuin vormt het startpunt voor een nieuw werk van Nan Groot Antink genaamd ‘Van aster tot zuring: verfplanten & verhalen’ dat ze samen met de buurtbewoners maakt.

Lees meer: Nieuw kunstwerk geverfd met planten van eigen bodem

013 Tilburg Musea, Kunst & Cultuur - Ook in de meivakantie van 30 april t/m 8 mei is er van alles te beleven voor jong en oud in het TextielMuseum! Breng een bezoek aan onze familie tentoonstelling ‘Kleurstof’, kijk in het TextielLab over de schouders van echte kunstenaars en ontwerpers die textiel maken of  laat de kids meedoen met De TextielClub, waar ze zelf creatief aan de slag gaan met textiel.

Lees meer: Meivakantie in het TextielMuseum

Meer artikelen...

Vitamines & Supplementen

Beheerders gezocht banner